photo b0c1c331-d38f-4fd1-bf83-5a9d3b6d648f_zps6d0f2e64.png  photo e12757c6-af6b-4fcb-ac76-cdd6a6cc385f_zps4027ac60.png  photo 24102958-725b-4db3-8ea2-70d7cca8414a_zps20a2d799.png  photo cdbf1d77-d9f1-49d7-936d-4f6defa11f77_zps34356d22.png  photo 6c63ec50-e608-4c2d-9110-b7c49a6f9ac9_zps082fde68.png  photo 52d89f3e-9078-4f88-a1bb-c75895f71154_zpsf2676fda.png

woensdag 28 januari 2015

Skinny Nougat Bites

0 reacties

Niet te versmaden Nougat Snoepjes!

Een favoriet die ik jullie niet wil onthouden zijn deze healthilicious snoepjes die op ieder gezicht een glimlach toveren. Het perfecte comfort food zonder te cheaten, en toch voelt het zo!

Healthilicious Life - Skinny Nougat Bites

Healthilicious Lemon Squares

0 reacties

Schuldvrije Citroen Taartjes!

Hoe erg ik ook een chocoladefan ben, een frisse fruitsmaak is soms precies waar ik zin in heb. De frisse smaak van citroen is zó ontzettend lekker, en daarom ben ik aan de slag gegaan met het maken van een healthilicious variant van Lemon Squares!
Healthilicious Life - Skinny Lemon squares

dinsdag 27 januari 2015

Protein Coffee treats

3 reacties

Sesam cups met koffiecrème vulling
Healthilicious Life - Protein Coffee Cups

Na een drukke ochtend zet ik graag een grote pot thee en kom ik even bij voor ik weer verder ga met de drukte van alledag. Nu ik bijna geen geraffineerde suikers eet en mijn maaltijden zo clean mogelijk en gezond zijn heb ik bijna geen behoefte meer aan zoete koek of snoep. Maar zo af en toe is het gewoon super lekker om met een kopje thee te genieten van een romig snoepje of chocolaatje zonder je daar schuldig over te voelen.

Healthilicious Pumpkin Pie with frosting

0 reacties

Puike Pompoentaart!

Healthilicious Pumpkin Pie with frosting

Als de dagen kouder worden in oktober begint bij mij al de voorpret van de feestdagen. Mooie etalages, verlanglijstjes, warme wanten en mooie mutsen. Maar ook krijg ik altijd zin in lekkere herfstige en winterse dingen... En je kent hem vast wel, de Starbucks Pumpkin Latte!

donderdag 22 januari 2015

Shoppen voor goodies

0 reacties

Webshop Lovin!

Wie houd er niet van shoppen?! Van kleding tot meubels en zelfs boodschappen vind ik leuk om te doen. Ik ben een mietje voor aanbiedingen en ik hou dan ook alle folderaanbiedingen en reclames in de gaten zodat ik geen koopje misloop! Maar ook online shoppen doe ik heel erg graag. Lekker rondsurfen op dat grote wijde web tot je een fijn prijsje te pakken hebt.

Healthilicious Life - Shoppen voor goodies

Een goede plank

0 reacties

Planken... Hoe doe je het écht goed?

If you think time flies,
You haven't held a plank lately.
Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik vind die plank maar knap lastig. Het is een bekende oefening, en ook al doe je hem verkeerd... voelen doe je hem toch wel. Alleen heb ik nu (na een beetje coaching) echt wel door waarom het zo'n onwijs goede oefening is voor heel veel spieren, aanhechtingen en kracht!

Healthilicious Life - Planken

My Healthilicious Life

0 reacties

Life is Healthilicious!

Net zoals veel (jonge) mensen tegenwoordig, probeer ik mijn leven, die net als bij veel andere mensen maar doordendert, zo gezond mogelijk in te richten.
Gezond eten, Bezoekjes aan de gym, hardlooptraining voor die wedstrijd, ambitie voor als ik later groot ben, dromen voor de toekomst, vrienden, familie, de maatschappij.... En zo kan ik nog wel even doorgaan met waar ik, en met mij vele anderen, waarde aan hecht.

Healthilicious Life - Make yourself happy

woensdag 21 januari 2015

Amazeballs met een bite!

0 reacties

Harde chocolade balletjes met healthy twist


Als je vaak dingen uitprobeert in de keuken, dan mislukt er regelmatig het een of ander. Daarom is het juist zo onwijs leuk als een uitprobeersel wél lukt!

Healthilicious Life - Amazeballs met een bite

dinsdag 20 januari 2015

Sugar, The Sweet Poison

0 reacties

Suiker is een sluipmoordenaar

Suiker. Je kent het wel, dat zakje naast je koffie, dat potje op tafel, die voorraadbus voor baksels en ga zo maar door. Iedereen weet wat geraffineerde suiker is. Suiker is het stofje Sacharose dat door middel van een raffinage proces tot suikerkristallen wordt omgevormd.
Er is heel erg veel geschreven over suiker en over de gevaren ervan. Dus ik houd mijn blogje beknopt, maar mocht je meer willen weten... Google er eens op los.

Healthilicious Life - Suiker is een sluipmoordenaar

Spinazie & Fruit IJsblokjes

0 reacties

Bezoekje aan de markt?
Invriezen maar...

Als je zoals ik vaak groene smoothies maakt zul je misschien ook wel op de markt inkopen doen. De markt is vaak goedkoper dan de supermarkt. Bovendien vind ik het heerlijk om rond te struinen en de sfeer op te snuiven van alle marktkooplui die onverstaanbaar hun waren aanprijzen.

Vooral op de markt merk je heel duidelijk wanneer een bepaalde groente of fruitsoort in overvloed aanwezig is. Natuurlijk weten we wel dat de spruitjes na de eerste vorst komen, en de aardbeien worden niet voor niets zomerkoninkjes genoemd.
Maar er zijn veel andere groenten en fruit die zo hun seizoen kennen. Buiten het seizoen is het soms lastig om op de warenmarkt te slagen voor spinazie, ananas, mango of avocado's. Daarom koop ik groots in als er een goede aanbieding is op de markt. 
Hele kisten mango's koop je al voor € 2,50 en spinazie per kilo voor maar € 1,- Dat sjouw ik dan allemaal op mijn fietsje naar huis waar ik aan de slag ga met mijn hippe Kenwood Blender.

Healthilicious Life - IJsblokjes spinazie en mango

Energy Bombs

0 reacties

Energy Protein Bombs

DIY energierepen

Energierepen kopen deed ik veel. Vooral de proteïnerijke variant. Het is makkelijk om in je tas te hebben voor na het sporten, voor die momenten dat je langer op je werk blijft hangen dan verwacht of gewoon voor de onvoorziene momentjes waarop je anders een "slechte" keuze zou maken.
Maar het vervelende aan die repen uit de (web)winkel is dat ze ten eerste kneitertje-duur zijn, en ten tweede vaak ook vol E-nummers en ingrediënten waarvan in de naam niet kan uitspreken!

En ja, het kost even tijd om een batch eigengemaakte energy bars te maken, maar dan kun je wel weer een poosje vooruit want in de vriezer blijven ze prima goed. Bovendien weet je precies wat er in zit, en... ik geniet écht meer van een reep die ik met liefde en toewijding heb gemaakt!

Healthilicious Life - Energy Bombs

Chocolate Coffee Fudge

0 reacties

Chocolate Coffee Fudge Hearts

Proteïne bommetjes vermomd als bonbonnetjes!
Eens per week creëer ik een ultiem momentje voor mezelf. Dan kruip ik na het sporten en een hete douche lekker met een dekentje en mijn wollige huissokken op de bank. Een flinke pot thee er bij, de folders van die week, een tijdschrift of een boek en genieten maar!
Maar daar hoort natuurlijk iets lekkers bij. Het perfecte moment om die smaakpapillen eens te verwennen met iets zoets...

Healthilicious Life - Chocolate Coffee Fudge

You gotta love the gooey sticky irresistible goodness of healthilicious fudge!

 
Lovingly designed by Tasnim